ORCHID PARK SECONDARY SCHOOL

TIMETABLE FOR PRELIMINARY EXAMINATION 2025 SECONDARY FOUR NORMAL ACADEMIC

INSTRUCTIONS FOR STUDENTS

- 1. You are strongly encouraged to keep your stationery in transparent bags.
- 2. You are to bring along your entry proof and a proof of your identity. (e.g. NRIC, Passport)
- 3. You are to be in school as usual by 7.40 a.m. for morning assembly for papers that start at 08:10.
- 4. You are to be seated 30 minutes before the start of the paper. If your paper starts later in the morning, you have to be seated in your classroom 20 minutes before the start of your paper.
- 5. You are **NOT** allowed to leave the examination room before the paper ends.
- 6. You are **NOT** allowed to leave the school premises during the interval between papers.
- 7. You are allowed to go home after your last paper of the day during the examination period.
- 8. On days when you do not have to sit for any paper, you do not have to come to school.
- 9. Venue for the examination:
 - i. E3 F307 classroom
 - ii. E4 F305 classroom

4N(A) PRELIM EXAMINATION (24 JULY – 6 AUGUST 2025)

DATE	TIME	Subject code	Paper no.	SUBJECT	DURATION
24 JULY (THUR)	08:10 – 10:00	1190	1	ENGLISH LANGUAGE SYLLABUS A NT SBB take in E3 (F307 classroom)	1hr 50m
	11:00 – 12:50	1190	2	ENGLISH LANGUAGE SYLLABUS A NT SBB take in E3 (F307 classroom)	1hr 50m
25 JULY (FRI)	08:10 – 09:55	2125	1	HUMANITIES (SS) Venue: E3 in CR3, E4 in CR4 Refer to SS Teacher for specific seating plan.	1hr 45m
	08:10 – 09:55	2126	1	HUMANITIES (SS) Venue: E3 in CR3, E4 in CR4 Refer to SS Teacher for specific seating plan.	1hr 45m
28 JULY (MON)	08:10 – 10:10	1196	1	CHINESE LANGUAGE NT SBB take in E4 (F305 classroom)	2hr
	08:10 – 10:10	1197	1	MALAY LANGUAGE NT SBB take in E3 (F307 classroom)	2hr
				·	
	11:30 – 13:00	1196	2	CHINESE LANGUAGE Venue: CR1	1hr 30m
	11:30 – 13:00	1197	2	MALAY LANGUAGE Venue: CR2	1hr 30m

ORCHID PARK SECONDARY SCHOOL

DATE	TIME	Subject code	Paper no.	SUBJECT	DURATION
29 JULY	08:10 - 09:25	5105	3	SCIENCE (PHY/CHEM)	1hr 15m
(TUE)		5105	4	NT SBB take in E3 (F307 classroom)	
	08:10 - 09:25	5107	3	SCIENCE (CHEM/BIO)	1hr 15m
	00.10 00.20			(6) 1214 (6) 1214 (7)	1111 10111
		5107	4		
20 1111 1/	00:40 40:40	4045	T 4	NAATUENAATIOO OVI LABUIO A	Ola ii
(WED)	08:10 – 10:10	4045	1	MATHEMATICS SYLLABUS A	2hr
31 JULY (THUR)	08:10 – 10:10	4045	2	MATHEMATICS SYLLABUS A	2hr
1 AUG (FRI)	08:10 – 09:55	2125	2	HUMANITIES (GEOGRAPHY)	1hr 45m
	08:10 – 10:00	2126	2	HUMANITIES (HISTORY)	1hr 50m
4 4110	08:10 - 09:40	7055	4	DESIGN AND TECHNICLOGY	1h = 20
4 AUG (MON)	08:10 - 09:40	7055	1	DESIGN AND TECHNOLOGY Venue: E3 (F307 classroom)	1hr 30m
(IVICIN)	08:10 - 09:40	6073	1	NUTRITION & FOOD SCIENCE	1hr 30m
	00.10 00.40	0070		Venue: E3 (F307 classroom)	1111 00111
	08:10 - 09:55	4051	1	ADDITIONAL MATHEMATICS	1hr 45m
				Venue: E3 (F307 classroom)	
	08:10 – 10:10	7086	2	PRINCIPLES OF ACCOUNTS Venue: E4 (F305 classroom)	2hr
	08:10 – 11:10	6125	2	ART	3hr
				Venue: E4 (F305 classroom)	
E ALIO	00:40 00:40	7000	T 4	DDINIOIDI EO OE A OOOLINITO	Alb in
5 AUG	08:10 – 09:10	7086	1	PRINCIPLES OF ACCOUNTS Venue: E4 Class (F305 classroom)	1hr
(TUE)	08:10 – 09:55	4051	2	ADDITIONAL MATHEMATICS	1hr 45m
	06.10 - 09.55	4031		Venue: E3 (F307 classroom)	1111 43111
	11:30 – 12:45	5105	1	SCIENCE (PHY/CHEM)	1hr 15m
		5105	2	NT SBB take in E3 (F307 classroom)	
	11:30 – 12:45	5107	5	SCIENCE (CHEM/BIO)	1hr 15m
		5107	6		
6 AUG	08:10 - 08:55	1190	3	ENGLISH LANGUAGE SYLLABUS A	Approx 45m
(WED)		1130	3	NT SBB take in E3 (F307 classroom)	, ippiox foili
	10:00 – 10:45	1196	3	CHINESE LANGUAGE	Approx 45m
	10.00 10.15	4407	2	Venue: E4 (F305 classroom)	Annes: 45:
	10:00 – 10:45	1197	3	MALAY LANGUAGE Venue: E3 (F307 classroom)	Approx 45m
				venue. Es (FSU/ Classifulli)	