ORCHID PARK SECONDARY SCHOOL

TIMETABLE FOR PRELIMINARY EXAMINATION 2025 SECONDARY FOUR NORMAL TECHNICAL INSTRUCTIONS FOR STUDENTS

- 1. You are strongly encouraged to keep your stationery in transparent bags.
- 2. You are to bring along your entry proof and proof of your identity. (e.g. NRIC, Passport)
- 3. You are to be in school as usual by 7.40 a.m. for morning assembly for papers that start at 08:10.
- 4. You are to be seated 30 minutes before the start of the paper. If your paper starts later in the morning, you have to be seated in your classroom 20 minutes before the start of your paper.
- 5. You are **NOT** allowed to leave the examination room before the paper ends.
- 6. You are **NOT** allowed to leave the school premises during the interval between papers.
- 7. You are allowed to go home after your last paper of the day during the examination period.
- 8. On days when you do not have to sit for any paper, you do not have to come to school.
- 9. Venue for the examination:
 - i. E1 F105 classroom
 - ii. E2 F107 classroom

4N(T) PRELIM EXAMINATION (24 JULY – 6 AUGUST 2025)

DATE	TIME	Subject code	Paper no.	SUBJECT	DURATION
24 JULY (THUR)	08:10 – 09:30	1195	1	ENGLISH LANGUAGE SYLLABUS T Venue: E1 in CR4, E2 in CR3 Refer to EL Teacher for specific seating plan.	1hr 20m
	11:00 – 12:20	1195	2	ENGLISH LANGUAGE SYLLABUS T	1hr 20m
25 JULY (FRI)	08:10 – 09:25	7018	1	COMPUTER APPLICATIONS	1hr 15m

1 July 2025

ORCHID PARK SECONDARY SCHOOL

DATE	TIME	Subject code	Paper no.	SUBJECT	DURATION
28 JULY (MON)	08:10 – 08:40	1203	1	BASIC MALAY LANGUAGE Venue: CR 3 Refer to ML Teacher for specific seating plan.	30m
	08:10 - 08:40	1202	1	BASIC CHINESE LANGUAGE Venue: CR 4 Refer to CL Teacher for specific seating plan.	30m
	11:00 – 11:40	1203	2	BASIC MALAY LANGUAGE Venue: CR 3 Refer to ML Teacher for specific seating plan.	40m
	11:00 – 11:40	1202	2	BASIC CHINESE LANGUAGE Venue: CR 4 Refer to CL Teacher for specific seating plan.	40m
29 JULY	08:10 – 09:25	5148	1	SCIENCE SYLLABUS T	1hr 15m
(TUE)	08:10 - 09.25	5148	l	Venue: E1 in CR1, E2 in CR2 Refer to Sci Teacher for seating plan.	mer ini
	D (1 T)	7040		COMPUTED ADDITIONS	41 00
	Reporting Time: 10:30	7018	3	COMPUTER APPLICATIONS Venue: E1 in CR3, E2 in CR4 Refer to CPA teacher for seating plan.	1hr 30m
	Reporting Venue: E1 (F105 classroom)			•	
	E2 (F107 classroom)				
	Paper Time: 11:00 – 12:30				
30 JULY (WED)	08:10 – 09:40	4046	1	MATHEMATICS SYLLABUS T	1hr 30m
31 JULY (THUR)	08:10 – 09:40	4046	2	MATHEMATICS SYLLABUS T	1hr 30m
1 AUG	08:10 - 09:10	5148	2	SCIENCE SYLLABUS T	1 hr
(FRI)	00.10 - 09.10	J140		SOILINGE STELADOS T	1 111

1 July 2025 2

ORCHID PARK SECONDARY SCHOOL

DATE	TIME	Subject code	Paper no.	SUBJECT	DURATION
4 AUG (MON)	08:10 – 09:40	7066	1	ELEMENTS OF BUSINESS SKILLS Venue: E2 (F107 Classroom)	1hr 30m
	08:10 – 09:40	5979	1	NUTRITION & FOOD SCIENCE Venue: E2 (F107 Classroom)	1hr 30m
	08:10 – 09:10	6129	1	MUSIC SYLLABUS T Venue: Music Room	1hr
	08:10 – 09:10	7062	1	DESIGN AND TECHNOLOGY Venue: E1 (F105 classroom)	1hr
5 AUG	Reporting Time:	7018	2	COMPUTER APPLICATIONS	1hr 30m
(TUE)	07:45	70.0	_	Venue: E1 in CR1, E2 in CR2 Refer to CPA teacher for seating plan.	55
	Reporting			Refer to of A teacher for seating plan.	
	Venue:				
	E1 (F105 Classroom)				
	E2 (F107 Classroom)				
	Paper Time: 08:10 - 09:40				
6 AUG (WED)	08:10 – 08:55	1195	3	ENGLISH LANGUAGE SYLLABUS T	Approx 45m
	10:00 – 10:45	1203	3	BASIC MALAY LANGUAGE	Approx
				Venue: E1 (F105 classroom) Refer to BML teacher for seating plan	45m
	10:00 – 10:45	1202	3	BASIC CHINESE LANGUAGE	Approx
				Venue: E2 (F107 classroom)	45m
				Refer to BCL teacher for seating plan	

1 July 2025 3